25 jul 2014
categorie: Sneak preview

Gisteren mocht ik de bruiloft van Yuki & Hendry fotograferen. Het was een mooie dag. Yuki en Hendry zijn een ontzettend leuk paar, met een leuke vriendengroep. Het was echt een gezellige dag.

Er was flink wat tijd ingeruimd voor de fotoshoot. Dat is nooit verkeerd, zeker niet als je zo’n mooie locatie uitgekozen hebt als de Kralingse Plas. We begonnen de fotoshoot aan de west kant van de plas. Daar is een mooi parkje met een paar leuke plekjes. Na een half uur verhuizden we naar de oost kant van de plas. Daar is een hele mooie pier met uitzicht op de skyline van Rotterdam. Als je er nog nooit geweest bent dan is het echt eens de moeite waard om daar een wandeling te maken. Een hele mooie plek.

Hieronder vind je een paar foto’s van deze fotoshoot. De rest van de foto’s van deze mooie dag plaats ik over een paar weken, samen met een volledig verslag van Yuki & Hendry’s grote dag.

Bruidsreportage Kralingse Plas 1

Bruidsreportage Kralingse Plas 2

Bruidsreportage Kralingse Plas 3

23 jul 2014
categorie: Bruidsreportage

Bruidsreportage Haarlem 1

Het WK voetbal was net begonnen. Nederland had de avond daarvoor haar eerste wedstrijd achter de rug: 5-1! Voetbalminnend Nederland was in euforische stemming. Nu moet ik toegeven dat ik zelf niet de grootste voetbal fan van Nederland ben. Het duurt altijd even voordat ik warm draai voor de voetbal successen van Nederland. Dat collectieve opgewekte gevoel ging op dat moment dus enigszins aan mij voorbij, en toevalligerwijs ook aan het bruidspaar. Dat hadden we dus direct gemeen.

Ik was trouwens toch wel in een hele goede stemming die dag hoor. Als je wel vaker een blog bericht van me gelezen hebt dan weet je waarchijnlijk direct waarom: de zon scheen! Zonneschijn zorgt bij mij altijd direct voor een flinke toename in serotonine. Met andere woorden: de zon scheen, dus ik was heel blij.

Maar nu even terug naar het bruidspaar en hun grote dag. Na de voorbereidingen in Utrecht vertrok het bruidspaar, in een VW kever, samen met hun familie, niet in een VW kever, naar Haarlem. Omdat de meeste gasten niet zo bekend waren in Haarlem had het bruidspaar netjes aangegeven waar de dichtstbijzijnde parkeergarage was. Aangekomen in Haarlem bleek die parkeergarage helemaal vol te zitten waardoor een aantal van de gasten niet op tijd waren voor de ceremonie. Gelukkig kon de ceremonie een minuut of 20 worden uitgesteld waardoor iedereen er toch bij kon zijn. Een goed begin van de dag dus.

Na de ceremonie was er een gezellige lunch voor alle gasten, in een leuk restaurantje in Haarlem. Na de lunch deed ik samen met het bruidspaar, al lopend, een rondje binnenstad Haarlem. Zo’n rondje lopen is stiekem een van mijn favoriete manieren om een fotoshoot te doen. Lopend door een stad kom je altijd heel veel mooie plekjes tegen waar je foto’s kunt maken.

Toen we klaar waren met de fotoshoot gingen we naar Zandvoort, naar de hele leuke strandtent Safari Club. De rest van de dag werd daar gezellig doorgebracht. Er was genoeg Heineken, Corona en Safari te drinken. Uiteraard was er een echte Braziliaanse BBQ, inclusief een echte Braziliaan achter de BBQ. Er was live muziek. Er waren strandstoelen, blote voeten op het zand en heel veel ontspannen lachende gasten. Echt een perfect feest dus.

Hieronder vind je een paar van mijn favoriete foto’s van deze volmaakt stralende dag.

Bruidsreportage Haarlem 2

Bruidsreportage Haarlem 3

Bruidsreportage Haarlem 4

Bruidsreportage Haarlem 5

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

22 jul 2014
categorie: Sneak preview

Afgelopen weekend mocht ik de hele mooie bruiloft van Tess en Jef fotograferen op Landgoed Ulvenhart, vlak bij Breda. Dit was een bruiloft waar ik al een tijdje naar uitkeek. Soms heb je gewoon een gevoel dat een bruiloft iets bijzonders gaat worden. Bij deze bruiloft had ik dus zo’n gevoel. Waarom? Tja, gevoelens zijn altijd moeilijk te omschrijven. Misschien was het het prettige contact dat ik met het bruidspaar had gehad voor de bruiloft. Misschien omdat ik wist dat ze de fantastische trouwambtenaar Floor Kiks hadden gevraagd om hun ceremonie te verzorgen. Of misschien was het het feit dat Tess een van mijn grootste fans is? Waarschijnlijk dat laatste. ;-)

Wat het ook was, mijn gevoel klopte helemaal. Het was een fantastische dag. Ik ben een echte fan van de zon, dat vertel ik wel vaker. Nou, de zon was uitbundig aanwezig. Het was lekker warm. Sommige mensen zouden zeggen dat het te heet was, maar ik hou wel van hoge temperaturen.

De locatie was heel mooi. Tijdens het diner had ik het gevoel dat we ergens in een Zuid Europees land waren. Echt een fantastische sfeer. De ceremonie was ontzettend mooi, met mooie worden van Floor. Het feest was ook heel bijzonder, met super leuke bijdragen van Jef’s ├╝ber muzikale familie.

In het volledige verslag van deze bruiloft kom ik waarschijnlijk nog wel verder terug op de details van deze bruiloft. Maar er is 1 onderwerp waar ik nu al even wat over kwijt wil, en dat was het fantastische nummer dat tijdens de ceremonie gezongen werd. Opkomend muzikaal talent Cara zong speciaal voor Tess en Jef het nummer “Young and Beautiful” van Lana Del Rey. Ik was helemaal onder de indruk het zangtalent van Cara. Echt fantastisch. Toen ik de volgende dag de versie van Lana Del Rey beluisterde op Spotify was ik zelfs enigszins teleurgesteld, omdat ik de versie van Cara veel mooier vond…

Een super mooie dag dus. Ik vond het daarom ook ontzettend moeilijk om twee foto’s uit te zoeken om als sneak-preview te laten zien. Daarom bij deze alvast vier foto’s. Enjoy.

Bruiloft Landgoed Ulvenhart 2

Bruiloft Landgoed Ulvenhart 1

Bruiloft Landgoed Ulvenhart 3

Bruiloft Landgoed Ulvenhart 4