07 jul 2015

Afgelopen zaterdag mocht ik een heel leuk feest fotograferen. Het was bijna een bruiloft… alleen een ceremonie was er niet. Het bruidspaar was namelijk al getrouwd, twaalf en een half jaar geleden. Om deze mijlpaal te vieren hadden ze een groot feest georganiseerd.

De dagindeling was eigenlijk gelijk aan die van een bruiloft. De ‘bruid’ was vroeg in de middag druk bezig met haar voorbereidingen: haar, make-up en een hele mooie jurk. Tegelijkertijd zat de ‘bruidegom’ een straat verder lekker in de zon met zijn vrienden.

Vervolgens vertrok iedereen van Loosdrecht, waar de voorbereidingen plaatsvonden, naar het Arsenaal in Naarden voor het feest. Daar werd lekker gegeten en gedronken, en ‘s avonds was er een mooi feest met een fantastische live band.

Hieronder vind je alvast een paar foto’s van deze bruiloft. De rest van de foto’s volgen over een paar weken.

Bruiloft Loosdrecht en Naarden 1

Bruiloft Loosdrecht en Naarden 2

Bruiloft Loosdrecht en Naarden 3

Bruiloft Loosdrecht en Naarden 4

03 jul 2015

Afgelopen woensdag mocht ik een bruiloft fotograferen bij Beachclub Sunrise (Aquabest) in Best. Zoals je wellicht weet ligt Best in Noord-Brabant, waar er toch echt geen strand is. Maar toch is er een Beachclub… gelegen aan een meertje. Hoewel het strand dus nep is, is de beachclub zeker heel mooi en natuurlijk gezellig… maar dat kan ook niet anders in Brabant.

Het was een leuke bruiloft met een enthousiast bruidspaar. Ik heb genoten van de dag. Het was behoorlijk warm, maar dat mocht de pret niet drukken.

Hieronder vind je alvast een paar foto’s, als sneak preview. De rest van de foto’s volgen over een paar weken.

Bruiloft Aquabest 1

Bruiloft Aquabest 2

Bruiloft Aquabest 3

Bruiloft Aquabest 4

15 mei 2015

Twee weken geleden mocht ik weer naar Chateau Neercanne. Dat is echt een van mijn favoriete kastelen in Nederland. Ik kwam er deze keer trouwens achter dat Neercanne echt nog maar net Nederland is. De grens met België is ongeveer 50 meter van het kasteel vandaan. De vorige keer dat ik daar fotografeerde had ik dat niet in de gaten omdat ik vanuit het noorden kwam. Deze keer kwam ik vanuit België. In dat geval ligt het kasteel echt letterlijk op steenworp afstand van de grens. Niet dat ik een steen zou ver kan gooien, maar er is vast wel iemand dat het wel kan.

Mijn dag begon dus in België. Het bruidspaar is origineel afkomstig uit het Duits sprekend deel van België. Ik wist trouwens helemaal niet dat er een Duits sprekend deel van België bestond. Maar dat terzijde. Mijn dag begon dus in België, tijdens de voorbereidingen van de bruid. Super gezellig in het lokale kapsalon.

Na een officiële bliksem snelle stadhuis ceremonie begaf iedereen zich naar het, op loop afstand gelegen, kerkgebouw. De ceremonie daar was mooi. Ik kon alles redelijk goed volgen, ook al is mijn Duits niet helemaal 100%.

De volgende locatie was Chateau Neercanne. Daar vonden de receptie, het diner en het feest plaats. Het eten was natuurlijk helemaal perfect. Ik had niet anders verwacht van een restaurant dat een Michelin ster heeft. Het feest was echt te gek. Om te beginnen was het een verrassing voor de gasten dat er überhaupt een feest was. Iedereen dacht dat ze voor een toetje naar de aanliggende ruimte gingen. Daar bleek de band De Helden klaar te staan om een te gek feest te bouwen. Bijna iedereen stond op de dansvloer. Jong en oud. Een heel mooi einde van een prachtige dag.

chateau neercanne bruiloft 01

chateau neercanne bruiloft 02

chateau_neercanne_bruiloft_03

chateau_neercanne_bruiloft_04

chateau_neercanne_bruiloft_05

chateau_neercanne_bruiloft_06

chateau_neercanne_bruiloft_07

chateau_neercanne_bruiloft_08

chateau_neercanne_bruiloft_09

chateau_neercanne_bruiloft_10

chateau_neercanne_bruiloft_11

chateau_neercanne_bruiloft_12

chateau_neercanne_bruiloft_13

chateau_neercanne_bruiloft_14

chateau_neercanne_bruiloft_15

chateau_neercanne_bruiloft_16

chateau_neercanne_bruiloft_17

chateau_neercanne_bruiloft_18

chateau_neercanne_bruiloft_19

chateau_neercanne_bruiloft_21

chateau_neercanne_bruiloft_20