Informatie
 
Over Mark Daams

Ik hou van warm weer, jaren 80 muziek, tomatensoep, mijn vrouw, mijn kinderen, Fiddler on the Roof, fotograferen, Napoleon Dynamite, tradities en salades met tomatendressing.

Ik ben geen fan van tomaten (echt waar!), winter, kaas, Nederlandse films, mijn heg snoeien en chaos.

Ik ben Mark Daams, een waarnemer, enthousiast over de dingen die ik leuk en belangrijk vind, rustig, trotse vader en bruidsfotograaf.

Sinds 2010 fotografeer ik bruiloften, op mijn eigen manier. Ik kwam in 2009 in aanraking met het werk van een aantal Amerikaanse bruidsfotografen. Ik was meteen onder de indruk, vooral omdat hun werk zo veel beter was dan wat ik hier in Nederland zag. Ik dacht, dat kan ik ook. Dus ben ik dat maar gewoon gaan doen.

Sindsdien ben ik nog een aantal hele goede fotografen tegengekomen die me nog steeds inspireren. Ik hou er vooral van om gebeurtenissen vast te leggen zoals ze echt gebeuren. Niets in scene zetten dus, maar gewoon heel goed kijken en op het juiste moment reageren. Zo ga ik ook te werk tijdens een bruiloft. Maar, dat kun je ook allemaal lezen op de pagina over mijn werkwijze.

Ik zal verder niet te veel vertellen over mezelf. Voor je het weet moet ik de term ‘verwaand’ aan mijn ‘ik ben’ lijstje hierboven toevoegen.

Ik zou het leuk vinden als je:

  • Mijn Facebook pagina ‘leuk vind’. Ik beloof dat ik mijn best zal doen om regelmatig interessante dingen te plaatsen.
  • Mijn blog in de gaten houdt.
  • Me een berichtje stuurt… vooral als je binnenkort gaat trouwen.